Siirry sisältöön

Vantaan Energia Sähköverkot ja Barona jatkavat asiakaspalvelukumppanuuttaan

(Kuvassa vasemmalta: Mikko Virmasalo  ja Janne Heikkilä Baronalta sekä Mira Goltz, Risto Lappi ja Janne Hartikainen Vantaan Energia Sähköverkoilta.)

Barona on voittanut Vantaan Energia Sähköverkot Oy:n asiakaspalvelukokonaisuuden kilpailutuksen, ja yhteistyö jatkuu 1.1.2025 alkaen kolmivuotisella määräaikaisella sopimuksella. Tämän jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.

Sopimus kattaa Vantaan Energia Sähköverkkojen henkilö- ja yritysasiakkaiden asiakaspalvelun, tiedonvaihdon, laskutuksen sekä perinnän palvelut.

”On ilo jatkaa sujuvaa ja luotettavaa yhteistyötämme Baronan kanssa. Uuden sopimuksen myötä voimme jatkossakin tarjota vantaalaisille asiakkaillemme parasta mahdollista asiakaspalvelua”, sanoo asiakaspalvelupäällikkö Mira Goltz.

Palveluyhtiö Barona on energia-alan johtava strateginen kumppani, joka hoitaa vuosittain noin 250 000 energia-alan asiakaspalvelukohtaamista. Baronalla on monen vuoden kokemus energia-alalta ja tiimi, joka toteuttaa usealla paikkakunnalla asiakkuuksien palveluita kustannustehokkaasti ja kokonaisvaltaisesti. Barona on yksi Suomen suurimmista työnantajista, joka toimii Suomessa yli 30 toimipisteessä ja kansainvälisesti yhdeksässä eri maassa.

”Yhteistyön jatko Vantaan Energia Sähköverkkojen kanssa lujittaa entisestään rooliamme energiasektorin strategisena kumppanina ja palveluiden kehittäjänä. Asiakaspalvelu on yksi energia-alan keskeisistä kilpailutekijöistä ja on suuri luottamuksen osoitus, että saamme toteuttaa näin merkittävää kokonaisuutta asiakkaillemme. Kiitämme erinomaisesta tähänastisesta yhteistyöstä Vantaan Energia Sähköverkkojen kumppanina ja olemme erittäin innoissamme tulevasta”, sanoo Baronan liiketoimintajohtaja Janne Heikkilä.

Vantaan Energia Sähköverkot Oy on Vantaan alueella toimiva sähköverkkoyhtiö, joka vastaa sähköverkon kehittämisestä, rakentamisesta ja ylläpidosta. Yhtiö palvelee yli 140 000 asiakasta varmistaen sähkönjakelun häiriöttömyyden ja erinomaisen asiakaspalvelun. Vantaan Energia Sähköverkot Oy kuuluu Vantaan Energia -konserniin, joka on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä.